Matematik

Reducering af brøker med ubekendte

30. oktober 2013 af emilio123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg kan ikke helt huske hvordan man reducerer en brøker som denne:2:3x+5:x= med ubekendte nogle der kan forklawr mig hvordan? Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2013 af SuneChr

Man kan sætte på fælles brøkstreg med
fællesnævner  (3x)


Svar #2
30. oktober 2013 af emilio123 (Slettet)

Tak! Kan du uddybe en smule?


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2013 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

2/3x+5/x

a/b+c/d=ad+bc

2*x+5*3x=2x+15x?


Skriv et svar til: Reducering af brøker med ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.