Matematik

Målestoksforhold 1:200

01. november 2013 af Anonymios (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har et tal (208,55), men jeg skal have begegnet det tal med målestoksforhold.

Jeg ved godt at 1:200 = (0,5 cm = 1m) - Men jeg kan ikke lige finde ud af hvordan jeg regner det ud, når jeg allerede har tallet.

Pleeeease, hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2013 af mathon

                             virkelighed                                          kort
                              208,55 m                       208,55•(0,5 cm) = 104,275 cm                                             


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2013 af 123434 (Slettet)

1cm svar i virkeligheden til 200cm=2m

208,55m=(208,55:200)*100=104,275cm


Skriv et svar til: Målestoksforhold 1:200

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.