Matematik
Differential-regning
06. november 2005 af
Santafun (Slettet)
Hvad er f'(x) til:
f(x)=1/(x-2)???
Håber meget nogle vil hjælpe og forklare hvordan man gør det...
f(x)=1/(x-2)???
Håber meget nogle vil hjælpe og forklare hvordan man gør det...
Svar #1
06. november 2005 af Bjarnegoldbaek (Slettet)
Brug denne formel
f/g'(x0)=/f'(x0)g(x0)-f(x0)g'(x0))/(g(x0)^2)
f/g'(x0)=/f'(x0)g(x0)-f(x0)g'(x0))/(g(x0)^2)
Skriv et svar til: Differential-regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
