Matematik

Reducering

02. november 2013 af AnneRasmussen1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
A + (a+b)-2ab

Giver det 2a+b-2ab eller giver det A-ab?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Hvis det du har skrevet som A, er lig med a, så giver

a+(a+b)-2ab = a+a+b-2ab = 2a+b-2ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2013 af Alathea (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2013 af Sapfort (Slettet)

A + (a + b) - 2ab = A + a + b - 2ab

Det kan ikke reduceres mere, der er forskel på store og små bogstaver i matematikkens verden.

Hvis du mente lille a:

a + (a + b) - 2ab = 2a + b - 2ab


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.