Matematik
Værdimængde
06. november 2005 af
Bjarnegoldbaek (Slettet)
Hej, nogen der kan hjælpe mig?
Jeg skal finde Vm for f(x)=(x^3)/(x^2-4)
jeg er nået så langt indtil videre:
Dm=R\\{-2,2}
Jeg løser f'(x)=0 som giver x=0
f(0)=0
Jeg lader f(x) gå mod +-uendelig hvilket giver uendelig
f(x) har skrå asymptote y=x
Nogen der kan hjælpe mig viderE?
Jeg skal finde Vm for f(x)=(x^3)/(x^2-4)
jeg er nået så langt indtil videre:
Dm=R\\{-2,2}
Jeg løser f'(x)=0 som giver x=0
f(0)=0
Jeg lader f(x) gå mod +-uendelig hvilket giver uendelig
f(x) har skrå asymptote y=x
Nogen der kan hjælpe mig viderE?
Svar #2
06. november 2005 af fixer (Slettet)
Fuldstændigt samme fremgangsmåde som i:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=139471&h=v%E6rdim%E6ngde
Undersøg hvorledes f(x) undersøger sig for
x gående mod 2 fra højre og venstre
x gående mod -2 fra højre og venstre
x gående mod ±infty
og hvorledes fortegnet for f'(x) varier i en omegn om x=0 (det eneste punkt hvori i f kan have lokalt ekstremum).
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=139471&h=v%E6rdim%E6ngde
Undersøg hvorledes f(x) undersøger sig for
x gående mod 2 fra højre og venstre
x gående mod -2 fra højre og venstre
x gående mod ±infty
og hvorledes fortegnet for f'(x) varier i en omegn om x=0 (det eneste punkt hvori i f kan have lokalt ekstremum).
Skriv et svar til: Værdimængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
