Matematik

kombinatorik

02. november 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

Lad os betrage vektoren A= [1,6,3,5,6,3,3]

Den har længde 7.

Find nu alle vektorer af A med længde 5.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med, at vektoren har længde 7? Mener du, at A er et talsæt med 7 elementer?

Skal du så bestemme alle talsæt med 5 elementer udtaget fra elementerne i A?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Har rækkefølgen nogen betydning?


Svar #3
04. november 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

#2 Ja, det har den. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Må man vælge fx 1 flere gange?


Svar #5
04. november 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

Det må man ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2013 af Sapfort (Slettet)

P(7, 5) = 7! / (7 - 5)! = 2520 forskellige kombinationer


Skriv et svar til: kombinatorik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.