Matematik

diffregning

03. november 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan sige mig om det her er rigtigt?

g(x) = e5x

g'(x) = e5x · 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af peter lind

Det er korrekt


Svar #2
03. november 2013 af cecilied34 (Slettet)

Hvis der havde stået g(x) = 10e5x

Havde det så været g'(x) = 10 * e5x * 5 = 50e5x


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2013 af peter lind

ja


Svar #4
03. november 2013 af cecilied34 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: diffregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.