Matematik

jeg er gået i stå :(

04. november 2013 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau
Grafen for f(x)= -×2+b×+c og har toppunkt i (2,1) bestem b og c

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af peter lind

Du kan enten bruge formlen for toppunktet, som står i din bog eller du kan finde f'(x) og løse ligningen f'(x)=0. Løsningen er x koordinaten for toppunktet


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2013 af mathon

toppunktskoordinater:
                                         1. koordinat                     2. koordinat           
                                          -b/(2•(-1)) = 2                  c - (-1)•(22) = 1
                                              b = 4                               c = -3       


Skriv et svar til: jeg er gået i stå :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.