Andre fag

Udled den Hicks-kompenserede efterspørgselsfunktion h(p,u).

04. november 2013 af Jesper1991 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg skal finde den Hicks kompenseret efterspørgsels funktion af følge nyttefunktion:

u(x1,x2)=x1,x2+x1

Jeg har fundet Marshall efterspørgsels funktion x(p, I) til at være

x1=(I+p2)/2p1

x2=(I−p2)/2p2

Men jeg er i tvivl om hvordan jeg finder Hicks-kompenserede efterspørgselsfunktion. Er der nogen der kan hjælpe mig med det?

På forhånd tak :-)


Skriv et svar til: Udled den Hicks-kompenserede efterspørgselsfunktion h(p,u).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.