Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆLP DET ER TIL IMORGEN

04. november 2013 af StjerneSkud1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeej alle jer kloge hoveder! Jeg har en aflevering for til imorgen, og har lavet det meste, men vil gerne lige kontollerer :) Tusind tusind tusind tak på forhånd. Det her er så de opgaver jeg vil have lidt hjælp med:

opg. 244

Løs følgende ligningssystemer med to ubekendte ved hjælp af cas:

a) 2x-y=3
    3x-5y=1

(Mit slut resultat er -7y= 11, men forstår ikke rigtigt, hvordan jeg skal videre.. Og ved ikke om det er fordi, der simpelthen ikke er en løsning.)

opg. 258

Et håndboldhold tabte på to sæsoner 9 kampe. I de 36 spillede kampe lykkedes det at få 48 points. Hvor mange kampe vandt holdet på de to sæsoner, når man får 2 points pr. vundet kamp og 1 point pr uafgjort kamp?

opg. 276

Løs følgende hjælp uden CAS:

1) -x2- x + 2= 0 

4) -3x2 - 5x -3= 6x+ 7

opg. 2100

En møbelsnedker skal lave et rektangulært bord, hvis diagonaler skal være 1 m lange. Bordet skal desuden være dobbelt så langt som bredt. Find bordets længde og bredde i hele mm.

opg. 418

En eftermiddag kaster et 12 m højt hus en skygge på 20 m. Hvor lang en skygge kaster naboens 16 m høje hus på samme tid?

(Der har jeg sagt: 12/20= 1,6666.
1,6666 * 16= 26,6666.)

-Er lidt usikker.

TUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIND TAAAAAAAAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd med de samme spørgsmål, som du allerede har kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1403389


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆLP DET ER TIL IMORGEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.