Matematik

Find hele tallet ud fra en procentdel

05. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Hvis man har et tal, som svarer til 12% af det fulde tal. Hvordan finder man så tallet??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Hvis 12 % af et tal er 10, så har du

0,12 · x = 10


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2013 af mathon

     12% af A = B

     A = B / 0,12


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2013 af lvr34 (Slettet)


Svar #4
05. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Tak Tak xD


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2013 af nick4801bøsse (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Find hele tallet ud fra en procentdel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.