Matematik

Bestem trekantens areal

06. november 2013 af Katrinejensen18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.

Jeg sidder her og kæmper med en opgave, som jeg ikke ved hvordan skal løse

Den lyder således:

i ABC er A=35,9 grader, B=65,7 grader, a=2,3 og b=4,2. Bestem trekantens areal.

Er der nogle der ved hvordan man skal regne den, og som kan hjælpe mig?

Tak for forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af SuneChr

C = 180 - A - B
Benyt
Areal = 1/2 · ab·sin C


Svar #2
06. november 2013 af Katrinejensen18 (Slettet)

Så 

1/2*2,3*4,2*sin(78,4) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2013 af SuneChr

# 2
Ja, så enkelt. Regn dette ud og vær glad.


Svar #4
06. november 2013 af Katrinejensen18 (Slettet)

Men det får jeg til 0.6731148327.

Det kan da ikke passe?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2013 af SuneChr

4,7313
# 0 Der er noget med siderne, der ikke stemmer overens med vinklerne.


Skriv et svar til: Bestem trekantens areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.