Matematik

lineær sammenhæng

06. november 2013 af mindpump (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er desværre gået død i en opgave og ved sku ikke lige hvordan jeg skal regne den så det ville være dejligt med noget hjælp.

en lineær funktion har b=6 og grafen går gennem punktet (3,0) find hældningkoeficienten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af RachaelN (Slettet)

y=a*x+b

Du kender b og du har et punkt. 

0=a*3+6

Isolér a. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2013 af 123434 (Slettet)

(x,y) (3,0)

y=a*x+b

0=a*3+6

0-6=3*a

-6=3*a

-6=3*-2

y=-2x+6


Skriv et svar til: lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.