Matematik

Reducering

07. november 2013 af Vejlø1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan a(a2-a3)/areduceres?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2013 af mathon


               a•a-2(a2-a3) = a-1(a2 - a3) = a2-1 - a3-1 = a - a2 = a(1-a)

eller
               a3(1-a)/a2  = a3-2(1-a) = a(1-a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2013 af 123434 (Slettet)

 Kan man gøre det på en anden måde?

F.eks. at man lægger eksponenterne sammen?

a(a^2-a^3)/a^2

(a^3-a^4)/ a^2


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.