Matematik

Reduktion øvelse

07. november 2013 af NadiaNK (Slettet)

Hej allesammen, jeg har løst et par opgaver. Vil skrive om de er rigtige el forkerte?

1) 2(x+3y)= 2x+6y

2) 9x-(63x-7y)+(18x+9y)=72x+16y

3) 4(2x-2y)+5(2y-x)=3x+18y

4) (30x+50y)-(30x-10y)=60x-60y


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2013 af Drunkmunky (Slettet)

1) er rigtig

2) er forkert, svaret er

9x-63x+7y+18x+9=16y-36x

3) er forkert, svaret er

4(2x-2y)+5(2y-x)=8x-8y+10y-5x=3x+2y

4) er forkert, svaret er

(30x+50y)-(30x-10y)=30x+50y-30x+10y=60y


Svar #2
07. november 2013 af NadiaNK (Slettet)

tusin tak:))


Skriv et svar til: Reduktion øvelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.