Matematik

Matematik-HJÆLP!

09. november 2013 af julie12996 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ja jeg har meget svært ved at lave en opgave. 

På et døgn løber der 749174,4 gram vand ud af en vandhane. 

Hvor mange kubikmeter, m3, løber der ud hvis vandhanen løber et helt år (vands massefylde er 1000 kg/m3 i dette tilfælde). 

Indtil videre tænkte jeg:  749174,4*365/1000=273448,66/1000=273,45 m3 ????  


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2013 af LeonhardEuler

Husk at 

Et år = 365,24219878 døgn

Derfor


Skriv et svar til: Matematik-HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.