Matematik

16+6x=3x+1

10. november 2013 af sara912c (Slettet) - Niveau: 7. klasse

16+6x=3x+1


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Start med at trække "3x" fra på begge sider af lighedstegnet. Derefter kan du så trække "16" fra, og slutteligt dividere med "3" på begge sider af lighedstegnet.


Skriv et svar til: 16+6x=3x+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.