Matematik

Trigonometri - Hjælp!

10. november 2013 af SigneK97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået en opgave hvor jeg skal finde 2 vinkler i en retvinklet trekant, når man kender 2 sider i trekanten. -(Da den er retvinklet, ved jeg at den ene vinkel er 90 grader).

Mit spørgsmål til jer, er nu: Hvordan kan jeg regne de 2 vinkler ud? Jeg ved at det har noget med sinus, cosinus og tangens at gøre.. 

Målene i trekanten er: Vinkel C=90 grader, sidelængde a er 22.11 og sidelængde b er 18.44.

Håber at i vil hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af Ukendtx (Slettet)

http://frividen.dk/default.aspx?catid=c9ebdf91-7558-4e1b-8376-0db664f9c0e0&tabid=67

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2013 af mathon

                 |AB| = c = √(a2 + b2)

                 cos(A) = b/c


Skriv et svar til: Trigonometri - Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.