Matematik
Sinus i stumpvinklet trekant?
07. november 2005 af
msh (Slettet)
Jeg har en trekan hvor jeg kender vinkel A=21,2 siden BC= 6,9 og sidenAC=14,2. Vi får at vide at vinkelB er stump og skal derefter beregne alle vinklerne B&C + siden AB og arealet..
Jeg mener at man skal bruge sinus= sinA/a=SinB/b, men når jeg gør dette får jeg B til 48grader, og det kan den jo ikke være når den skal være over 90???
Her sidder jeg så fast!!
Kan nogle hjælpe?
Jeg mener at man skal bruge sinus= sinA/a=SinB/b, men når jeg gør dette får jeg B til 48grader, og det kan den jo ikke være når den skal være over 90???
Her sidder jeg så fast!!
Kan nogle hjælpe?
Skriv et svar til: Sinus i stumpvinklet trekant?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
