Matematik
Vektorer
07. november 2005 af
springsno (Slettet)
Hej.... jeg har problemer med en opgave håber nogle vil hjælp mig....
opgaven: Jeg skal beregne længden af vektoren 2a + b samt vinklen mellem denne vektor og vektoren a
oplysninger: |a|= 2, |b|= 3 og vinklen(a,b)= 60 grader....
VH Mads
opgaven: Jeg skal beregne længden af vektoren 2a + b samt vinklen mellem denne vektor og vektoren a
oplysninger: |a|= 2, |b|= 3 og vinklen(a,b)= 60 grader....
VH Mads
Svar #1
07. november 2005 af | Sveegaard | (Slettet)
|a|^2=a^2
Derfor kan du omskrive den til:
(2|a|)^2+|b|^2
og forhåbentlig finde lændgen derudfra.
Derfor kan du omskrive den til:
(2|a|)^2+|b|^2
og forhåbentlig finde lændgen derudfra.
Svar #2
07. november 2005 af springsno (Slettet)
Mener du så at jeg skal skrive sådan:
(2|2|)^2+|3|^2
for det giver 25 og så skal man tage kvardratroden eller hvad? så det giver 5? men det passer ikke når man laver en tegning.... skal jeg ikke finde koordinaterne til de to vektorer eller er det bare mig?
(2|2|)^2+|3|^2
for det giver 25 og så skal man tage kvardratroden eller hvad? så det giver 5? men det passer ikke når man laver en tegning.... skal jeg ikke finde koordinaterne til de to vektorer eller er det bare mig?
Svar #3
07. november 2005 af | Sveegaard | (Slettet)
Hvis ikke det passer udregningsmæssigt, så stol på dine tegninger - min matematik er ikke i top ;P
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
