Matematik

math

14. november 2013 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Assistenttræneren i klubben står for at fylde dunke op med energidrik til spillerne. I hver dunk kan der være 75 cl (centiliter). For at lave den perfekte blanding energidrik skal der 1 del koncentrat til 4 dele vand.

Assistenttræneren skal blande 6 dunke med energidrik.

Hvor mange liter koncentrat skal der bruges?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2013 af SuneChr

Koncentrat   75 /(1 + 4) = 15 cl pr dunk
Vand             75 - 15     = 60 cl pr dunk
6 dunke indeholder  6·15 cl koncentrat
Vink:   100 cl = 1 liter


Skriv et svar til: math

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.