Matematik
Similære Matricer
07. november 2005 af
llm (Slettet)
Har brug for hjælp til flg.:
Vi har en matrix:
A=
[1 a-1 0]
[1 -1 0]
[0 0 1]
A)For hvilke værdier a >= 0 er A similær med en diagonalmatrix?
B)Angiv for den fundne værdier af a en diagonalmatrix, som A er similær med.
C) Find de værdier af a >= 0 så A er similær med matricen B givet ved:
B=
[1 2 -2 ]
[0 a^(1/2) 0 ]
[0 0 -a^(1/2) ]
Tak
Vi har en matrix:
A=
[1 a-1 0]
[1 -1 0]
[0 0 1]
A)For hvilke værdier a >= 0 er A similær med en diagonalmatrix?
B)Angiv for den fundne værdier af a en diagonalmatrix, som A er similær med.
C) Find de værdier af a >= 0 så A er similær med matricen B givet ved:
B=
[1 2 -2 ]
[0 a^(1/2) 0 ]
[0 0 -a^(1/2) ]
Tak
Skriv et svar til: Similære Matricer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
