Matematik

Hjælp!

16. november 2013 af Oxroze (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Taske: 159,20kr

sko: 479,20kr

1)Beregn samlede pris på karins udstyr ekskl. moms.

Momsen 25%

2) hvor mange skal karin betale for sit udstyr inkl. moms.

3) hvor mange kroner kan hun spare.

hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2013 af danmark100 (Slettet)

1)

159,20 + 479,20 = 638,4 kr

2)

638,4 * 1,25 = 798 kr

3)

798 - 638,4 = 159,6 kr


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.