Matematik

Trigonometri

17. november 2013 af kajo01 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Trekant ABC er Vinkel A =18,2 B=71,8 og C=90
Siden a= 1,5

Hvor lang er siden b?

Tak på forhånd :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2013 af 123434 (Slettet)

Du vil gerne kende siden b.

Du skal kende en vinkel og en side

siden a og vinklen A er kendt

c=1,5/sin(18,2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Trekanten er retvinklet, vinkel C er den rette vinkel.

Benyt sin(B) = b / c , så

b = c · sin(B)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.