Matematik

Differentialregning

18. november 2013 af XX88XX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa

Kan I beregne differentialkvotienten for denne: f2(x)=4√x -5+3x


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvor meget er under kvadratroden? er det

f2(x) = 4·(√x) - 5 + 3x   ?

Differentier hvert led for sig. Benyt (a·xn)' = a·n·xn-1 . Husk, at √x = x1/2 .


Svar #2
18. november 2013 af XX88XX (Slettet)

Ja^


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.