Matematik

Differentingering af e

18. november 2013 af lemonkeeper (Slettet) - Niveau: B-niveau

en funktion givet ved: f(x) = e5x

bestem f'(x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2013 af mathon

            f '(x) = e5x • (5x) ' = e5x • 5 = 5e5x      differentiation af sammensat funktion


Skriv et svar til: Differentingering af e

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.