Matematik

Problemregning FSA maj-juni 2001

21. november 2013 af JuulMia (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvis jeg skal have lavet 614,28 m3 om til liter, hvordan gør jeg så det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2013 af Wihi (Slettet)

Hvis jeg ikke tager helt fejl, så mener jeg at du skal gange 614,28 m^3 med 1000, eftersom 1 m^3=1000 L. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

1 m=100 cm

100cm*100cm*100cm=1.000.000cm^3=1 m^3

614,28*1.000.000=614280000cm^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2013 af 123434 (Slettet)

1000cm^3=1 liter

614280000/1000=614280 L


Skriv et svar til: Problemregning FSA maj-juni 2001

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.