Fysik
bølgehalløj
09. november 2005 af
nklj (Slettet)
hej
hvordan kan det væer at (kvadratrod(F/u) er i m/s?
u=snorens vægt pr. meter
F=er snorspædningen, 0,025 kg * 9,82 m/s^2
ved godt det er skidt formuleret men har siddet og grublet over en rapport i 100 timer og er psygisk på en anden planet...
hvordan kan det væer at (kvadratrod(F/u) er i m/s?
u=snorens vægt pr. meter
F=er snorspædningen, 0,025 kg * 9,82 m/s^2
ved godt det er skidt formuleret men har siddet og grublet over en rapport i 100 timer og er psygisk på en anden planet...
Svar #1
09. november 2005 af 2835 (Slettet)
F/u
= ((kg*m)/s^2)/(kg/m)
=((kg*m)/s^2)*(m/kg)
kg går ud med hianden og der står følgende tilbage:
(m/s^2)*(m/1)=m^2/s^2
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
= ((kg*m)/s^2)/(kg/m)
=((kg*m)/s^2)*(m/kg)
kg går ud med hianden og der står følgende tilbage:
(m/s^2)*(m/1)=m^2/s^2
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: bølgehalløj
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
