Fysik

0.09kWh til kW

24. november 2013 af Malene121 (Slettet)

Jeg har 0.09 kWh og vil gerne ha' dem til kW. Er der nogen der kan fortælle mig hvordan det gøres???

please det haster


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af peter lind

Det kan ikke lade sig gøre. kWh er en enhed for energi kW er en enhed for effekt


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2013 af mathon


                                         0,09 kWh = 324000 J = 324 kJ

du skal kende tiden t
og har da
                                         P = E/t = (324 kJ/t)         i enheden kW , hvis tiden måles i sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2013 af hesch (Slettet)

#0:   Kig på enhederne:  kWh og kW.

Du skal dividere med tid, for at lave omsætningen. 


Svar #4
24. november 2013 af Malene121 (Slettet)

3600 s


Skriv et svar til: 0.09kWh til kW

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.