Fysik

Fysik&Kemi HASTER

26. november 2013 af lamingidiot (Slettet) - Niveau: C-niveau

i et fad er der 2,0 L vand. vandets varme er 17,2 grader. vandet drikker i sig varmeenergi 450 kJ

a) hvor varmt er vandet nu?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2013 af mathon

  Ændringen i vandets temperatur ved tilførsel af 450 kJ:

                      450 kJ = m • c • ΔT

                      450 kJ = (2,0 kg) • (4,186 kJ/(kg·K)) • ΔT

                      450 kJ = (8,372 kJ/K) • ΔT …

                     

                     
 

        
                                     


Skriv et svar til: Fysik&Kemi HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.