Fysik
Ståendebølger-ligning
10. november 2005 af
nicko-v (Slettet)
Heeeeej... Jeg fandt en rapport, som ligner min lidt.
link: https://www.studieportalen.dk/opg/pdf/o3165.pdf
Mit spørgsmål går til beviset:
Hvis jeg har: Lambda * f = rod(Fs/m1)
Hvordan får jeg det så over til: f = (1/L)*rod(Fs/ml)
Er det en regneregl jeg ikke har hørt om før? - eller?
Nicko-V
link: https://www.studieportalen.dk/opg/pdf/o3165.pdf
Mit spørgsmål går til beviset:
Hvis jeg har: Lambda * f = rod(Fs/m1)
Hvordan får jeg det så over til: f = (1/L)*rod(Fs/ml)
Er det en regneregl jeg ikke har hørt om før? - eller?
Nicko-V
Svar #1
10. november 2005 af nicko-v (Slettet)
Har lige lavet en lille fejl...
Edit:
--------------------------------------------------------------------------------
Heeeeej... Jeg fandt en rapport, som ligner min lidt.
link: https://www.studieportalen.dk/opg/pdf/o3165.pdf
Mit spørgsmål går til beviset:
Hvis jeg har: Lambda * f = rod(Fs/m1)
Hvordan får jeg det så over til: f = (1/L)*rod(Fs/m1)
Er det en regneregl jeg ikke har hørt om før? - eller?
Nicko-V
Edit:
--------------------------------------------------------------------------------
Heeeeej... Jeg fandt en rapport, som ligner min lidt.
link: https://www.studieportalen.dk/opg/pdf/o3165.pdf
Mit spørgsmål går til beviset:
Hvis jeg har: Lambda * f = rod(Fs/m1)
Hvordan får jeg det så over til: f = (1/L)*rod(Fs/m1)
Er det en regneregl jeg ikke har hørt om før? - eller?
Nicko-V
Skriv et svar til: Ståendebølger-ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
