Matematik

løs følgende andengradsligning

30. november 2013 af amaliekat (Slettet) - Niveau: C-niveau

x^2-5x+6=0

og

x^2+x+1=0
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2013 af mathon

                           x2+ (-5)x + 6 = 0

            a = 1
            b = (-5)
            c = 6

             d = b2 - 4ac = (-5)2 - 4•1•6 = 25 - 24 = 1

                       -(-5) ± √(1)      5 ± 1
                x = ---------------- = --------
                           2•1                 2


Skriv et svar til: løs følgende andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.