Matematik

hjælp

02. december 2013 af Haider7

Which Problemer med lektierne? Få hjælpen her - opret et spørgsmål og få svar indenfor 2 timer.of the following is true under monopoly?

a. profits are always positive

b. P>MC

c. P = MR

d. All off the aboce are true for monopoly

Svaret er B? Korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2013 af Mobbi1999 (Slettet)

Hej,

Du skriver både engelsk og dansk kan jeg se. Har ikke helt styr på hvad dit spørgesmål er. Hvad er problem formulering.


Svar #2
02. december 2013 af Haider7

17. You are an efficiency expert hired by a manufacturing firm that uses K and L as inputs. The firm
produces and sells a given output. If w = $40, r = $100, MPL = 4, and MPK = 40 the firm:
a. Is cost minimizing
b. Should use less L and more K to cost minimize
c. Should use more K and less L to cost minimize
d. Is profit maximizing but not cost minimizing

??


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du bliver nødt til at forklare din notation. Hvad er K, L, w, r, MPL, MPK ?

eller formuler dine spørgsmål i et mere relevant forum som VØ .


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.