Matematik

Fuldstændige løsning til differentialligning

03. december 2013 af Shaolina (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa!

Jeg har brug for hjælp til den følgende opgave om differentialligninger:

Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen:

dy/dx = 7•y


Opgaven skal løses UDEN BRUG af TI-Nspire CAS lommeregner.

På forhånd tak!

- Emilie

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Hint: Seperation af de variable.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2013 af lvr34 (Slettet)

Benyt, at den fuldstændige løsning til differentialligningen: y' = ky, hvor k er en konstant, er givet ved

      y = c · ekx


Skriv et svar til: Fuldstændige løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.