Matematik

Problemregning- hjælp!

08. december 2013 af CecilieCeciliee (Slettet)
Vil I ikke lige være søde at hjælpe mig? Skal aflevere i morgen, og er helt lost. Helst med forklaring og mellemregning. 1000 tak på forhånd! (Begge opgaver)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

6) find værdien af (x-8)(y+7) når x=14, y=16

løsning: indsæt x=14 og y=16 :

(14-8)*(16+7)=6*23= [........] udregn selv.

----

7)

en tipper får 18500kr. 15% skal dog til skat.

tilbage får han så selv 100%-15%=85%

Du skal altså finde 85% af 18500kr.

det gør du ved først at finde ud hvor meget 1% er.

1%=18500kr/100=185kr

for at får 85% ganger du da bare med 85:

185*85= [...] udregn selv.  Dette tal kalder jeg [1]

Han køber en cykel for 2850kr

tilbage har han så [1]-2850= [2] udregn selv denne

Han sætter [2] indi banken og for hvert år der går får han 9% oven i.

Efter et år er der således 109% af [2].

Du finder 109% ved at finde 1% og derefter gange med 109 for at få 109%.


Svar #2
08. december 2013 af CecilieCeciliee (Slettet)

Tusinde tak, ej forhelvede, you made my day!

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Det var så lidt :)


Skriv et svar til: Problemregning- hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.