Matematik

Dobbeltpunkt

12. november 2005 af Anna18 (Slettet)
Er der nogen der ved hvordan man finder koordinaterne til et dobbeltpunk hvis man ikke umiddelbart kan gætte sig til en værdi..?

Mvh. Anna

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2005 af frodo (Slettet)

du skal løse ligningssystemet
x(t1)=x(t2) ^ y(t1)=y(t1)

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2005 af frodo (Slettet)

ups.
x(t1)=x(t2) ^ y(t1)=y(t2)

Skriv et svar til: Dobbeltpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.