Matematik

Fuldstændig eller Partikulær løsning

10. december 2013 af julenise (Slettet) - Niveau: A-niveau

til differential ligningen er y'=-y

y=e^-x 

Er det en partikulær løsning og er 

y=e^-x+c en fuldstændig løsning og hvorfor ? 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2013 af peter lind

den første er en partikulær løsning idet der er flere løsninger

Den anden er ikke en løsning med mindre c =0


Svar #2
10. december 2013 af julenise (Slettet)

er y=e^-x*c så ikke den fuldstændige løsning


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2013 af peter lind

Det er ikke det du skrev i #0. Den fuldstændige løsning er c*e-x


Svar #4
10. december 2013 af julenise (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Fuldstændig eller Partikulær løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.