Matematik
Vektorregning
12. november 2005 af
tjavsmadsen (Slettet)
Hej.
Hvordan finder jeg b-vektor i nedenstående opgave:
a-vektor: (3,7)
a-vektor * b-tværvektor = a-vektor*b-vektor
længde b-vektor = kvadratrod 29
Hvordan finder jeg b-vektor i nedenstående opgave:
a-vektor: (3,7)
a-vektor * b-tværvektor = a-vektor*b-vektor
længde b-vektor = kvadratrod 29
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
