Matematik

Differentialregning: g'(x)*g'(x)= 2*g(x)*g'(x)

11. december 2013 af Mikael1994 (Slettet)

Hej.

Hvis man differentierer g'(x)*g'(x)  (eller g'(x)^2)    bliver svaret 2*g(x)*g'(x)

Nogen der har en forklaring på hvorfor dette er svaret?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Svaret er     2·g'(x)·g''(x) .

Det er differentialkvotienten af (g(x))2 der er lig med 2·g(x)·g'(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2013 af SuneChr

Man har
( f·g ) '  =  f ' ·g  +  f ·g '
og ser, at
(g ' · g ') '  =  g '' ·g '  +  g ' ·g ''  =  2 ·g ' ·g '' 


Svar #3
11. december 2013 af Mikael1994 (Slettet)

Nåår ja, tastefejl :)

Men ja, kan jeg godt se. Er det så ikke bare produktreglen der bliver brugt? :)


Skriv et svar til: Differentialregning: g'(x)*g'(x)= 2*g(x)*g'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.