Matematik
lineære funktion
13. november 2005 af
Ka. (Slettet)
en der vil være sød at hjælpe forstår virkelig ikk denne?
For den lineære funktion g gælder det, at g(2)=4 og g(9)=8. bestem regneforskriften for g.
For den lineære funktion g gælder det, at g(2)=4 og g(9)=8. bestem regneforskriften for g.
Svar #1
13. november 2005 af onsunshine (Slettet)
En lineære funktion har forskriften
f(x)= a*x+b
A er hældningskofficienten mens b er grafens skæringspukt med y aksen.
Så må nogen af dine tal være a og andre må være b. Det er nok nemmere at se hvis du har en graf foran dig.
f(x)= a*x+b
A er hældningskofficienten mens b er grafens skæringspukt med y aksen.
Så må nogen af dine tal være a og andre må være b. Det er nok nemmere at se hvis du har en graf foran dig.
Skriv et svar til: lineære funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
