Matematik

SIRMODEL

14. december 2013 af fabrine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. Jeg sidder under SRP og skal opstille en model. Jeg har allerede fundet de nødvendige værdier:

S(0)=65.000
I(0)=16
R(0)=0
beta= 0.49
gamma = 0.41

Jeg har prøvet vha. af utrolige mange matematikprogrammer at opstille den - men uden held. Så vidt jeg har forstået skyldes dette hvis mine høje tal. Nogle der kan hjælpe? vil være dem evige taknemlige. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2013 af SuneChr

Det er nok ikke alle, som ved, hvad modellen skal beskrive.
Fortæl, hvad funktionerne S , I og R betyder, β og γ er sikkert konstanter.
Beskriv også dem.


Svar #2
14. december 2013 af fabrine (Slettet)

Jo i så fald har jeg altså bare lige vedhæftet det som jeg har skrevet :D 
Jeg har selv forsøgt at opstille modellen i Maple og VenSim, men begge programmer understøtter vist ikke så store tal - eller dte gør de vel nok, men må i så fald have skrevet det forkert op. 


Skriv et svar til: SIRMODEL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.