LaTeX

Fjern blanke sider

15. december 2013 af pdebes (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har nogle problemer, med mit tex, som jeg håber nogen kan svare på. Koden nedenfor burde reproducerer det. Når jeg kører det får jeg to ekstra blanke sider, som ikke burde være der. Hvordan kan jeg fjerne dem?

Mvh /Peter

\documentclass[a4paper,extrafontsizes,12pt,draft,article]{memoir}
\usepackage{afterpage}
\usepackage{pdflscape}
\usepackage[showframe]{geometry}
% Showframe
\makeatletter
\let\LS@vtryfc\@vtryfc
\g@addto@macro\landscape{%
\def\@vtryfc#1{%
\LS@vtryfc{#1}%
\LS@rot
}%
}
\makeatother

\makeatletter
\newcommand*{\gmshow@textheight}{\textheight}
\newdimen\gmshow@@textheight
\g@addto@macro\landscape{%
\gmshow@@textheight=\hsize
\renewcommand*{\gmshow@textheight}{\gmshow@@textheight}%
}
\def\Gm@vrule{%
\vrule width 0.2pt height\gmshow@textheight depth\z@
}%
\makeatother
\usepackage{lipsum}

\setlxvchars[\normalfont]
\settypeblocksize{*}{1.15\lxvchars}{1.61803}
\setlrmargins{*}{*}{1}
\setulmargins{*}{*}{1}
\checkandfixthelayout[nearest]

\newsubfloat{figure}
\captionstyle{\hangcaption}
\newsubfloat{table}

\begin{document}

\lipsum[1]

\afterpage{
\noindent
\begin{table}[p]
\caption{Prediction power of the model, confidence intervals for parameters and season.}
\centering
\resizebox{0.48\columnwidth}{5mm}{%
\subtop[Confidence level for season parameters]{
\begin{tabular}{lrrrr}
\toprule
Names & confGoals & confConcede & confPoints & confPlacement \\
\midrule
Arsenal & (51.9;84.1) & (20.1;41.9) & (81.4;102.6) & (1;7.8) \\
Aston Villa & (29.3;54.7) & (40.5;69.6) & (65.7;89.2) & (5.1;20) \\
Birmingham & (17.6;38.4) & (36.2;63.8) & (58.2;81.5) & (12.2;20) \\
Blackburn & (37;65) & (29.2;54.7) & (72.2;95.1) & (1;15.7) \\
Bolton & (35.2;62.8) & (28.5;53.5) & (71.4;94.5) & (1.2;16.4) \\
Charlton & (28.5;53.6) & (40.4;69.6) & (65.3;88.8) & (5.4;20) \\
Chelsea & (55.4;88.5) & (12.8;31.2) & (85.2;105.4) & (1;5.4) \\
Everton & (22.6;45.5) & (35.3;62.7) & (62.1;85.7) & (8.4;20) \\
Fulham & (34.4;61.6) & (43;72.9) & (68.3;91.6) & (3;18.7) \\
Liverpool & (42.2;71.8) & (15.2;34.8) & (78.4;100.2) & (1;10.5) \\
Man City & (30.2;55.8) & (34.4;61.6) & (67.2;90.7) & (3.9;19.5) \\
Man United & (55.4;88.5) & (22.6;45.3) & (82.2;103.2) & (1;7.2) \\
Middlesbrough & (34.4;61.6) & (43.1;72.9) & (68.4;91.6) & (2.9;18.6) \\
Newcastle & (33.6;60.4) & (29.4;54.7) & (70.1;93.3) & (1.9;17.4) \\
Portsmouth & (25.1;48.9) & (46.5;77.4) & (62.4;85.9) & (8.1;20) \\
Sunderland & (16;36) & (52.7;85.4) & (55.3;78.2) & (14.6;20) \\
Tottenham & (38.7;67.3) & (25.9;50.1) & (73.8;96.5) & (1;14.3) \\
West Brom & (20.1;41.9) & (43.1;72.9) & (59.3;82.8) & (11;20) \\
West Ham & (37.9;66.1) & (40.4;69.5) & (70.5;93.6) & (1.6;16.9) \\
Wigan & (31.8;58.1) & (37.9;66.2) & (67.6;91) & (3.5;19.2) \\
\bottomrule
\end{tabular}
}
}
\hfill
\resizebox{.48\columnwidth}{5mm}{%
\subtop[Confidence level for the regression parameters.]{
\label{Tab:confIntPara}
\begin{tabular}{lrrrr}
\toprule
Names & confOff & confDef & confInt & confHome \\
\midrule
Arsenal & (0.2;0.6) & (-0.7;0) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Aston Villa & (-0.4;0.2) & (-0.1;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Birmingham & (-0.9;-0.1) & (-0.2;0.4) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Blackburn & (-0.2;0.4) & (-0.4;0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Bolton & (-0.2;0.3) & (-0.4;0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Charlton & (-0.4;0.2) & (-0.1;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Chelsea & (0.2;0.7) & (-1.1;-0.3) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Everton & (-0.6;0) & (-0.2;0.3) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Fulham & (-0.2;0.3) & (0;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Liverpool & (-0.1;0.5) & (-1;-0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Man City & (-0.4;0.2) & (-0.2;0.3) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Man United & (0.2;0.7) & (-0.6;0.1) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Middlesbrough & (-0.2;0.3) & (0;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Newcastle & (-0.3;0.3) & (-0.4;0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Portsmouth & (-0.5;0.1) & (0.1;0.6) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Sunderland & (-0.9;-0.2) & (0.2;0.6) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Tottenham & (-0.1;0.4) & (-0.5;0.1) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
West Brom & (-0.7;0) & (0;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
West Ham & (-0.1;0.4) & (-0.1;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
Wigan & (-0.3;0.3) & (-0.1;0.4) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
\bottomrule
\end{tabular}
}
}
\end{table}
%
\noindent
\begin{figure}[p]%
\centering
\rule{\columnwidth}{.42\textheight}
\caption{95\% confidence interval for final league position for each team in the league.}%
\end{figure}
}
\noindent
\afterpage{
\begin{landscape}
\thispagestyle{empty}
\vspace*{\fill}
\begin{table}
\caption{The table shows if the confidence interval for the home (row) and away (column) teams $\lambda$ parameter overlap. If they do this is represented with a 1, otherwise it is a 0.}
\centerline{
\begin{tabular}{lcccccccccccccccccccc}
\toprule
& Ars & Ast & Bir & Bla & Bol & Cha & Che & Eve & Ful & Liv & Man C& Man U & Mid & New & Por & Sun & Tot & Wes B& Wes H & Wig \\
\midrule
Arsenal & & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 \\
Aston Villa & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Birmingham & 0 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Blackburn & 1 & 1 & 0 & & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
Bolton & 1 & 1 & 0 & 1 & & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
Charlton & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Chelsea & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 \\
Everton & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Fulham & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Liverpool & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 \\
Man City & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
Man United & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 \\
Middlesbrough & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Newcastle & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
Portsmouth & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
Sunderland & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & & 0 & 1 & 1 & 1 \\
Tottenham & 1 & 0 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 0 & & 0 & 1 & 1 \\
West Brom & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 1 & 1 \\
West Ham & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & & 1 \\
Wigan & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & \\
\bottomrule
\end{tabular}
}
\end{table}
\vspace*{\fill}
\end{landscape}
}
\end{document}


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2013 af daleif (Slettet)

Kigger nærmere senere, men mon ikke det er landscape env, hvad med at bruge sideways el lign i stedet. Landscape inkluderer clearpage så det er nok den der driller. Men hvorfor pakker du det ind i afterpage? Du kunne jo bare lade den p-flyde og smide sideways ind i floaten

Svar #2
15. december 2013 af pdebes (Slettet)

Grunden til afterpage, var at hvis jeg bare brugte table[p], så efterlod det et stort tom stykke på siden før floatet. Det ser dog ud til at sidewaystable har overflødiggjort afterpage og landscape og fjernet de to blanke sider, så det er godt. Men når jeg bruger sidewaystable fra rotating pakken, ser \thispagesyle{empty} ikke ud til at have nogen effekt, så der står et sidenummer mit i min tabel. Nogen ide til hvorfor det kunne være?

\documentclass[a4paper,extrafontsizes,12pt,draft,article]{memoir} 
\usepackage{afterpage}                                                        
\usepackage{rotating}
\usepackage{lipsum}

\begin{document}

\lipsum[1]
\begin{sidewaystable}[p]
\thispagestyle{empty}
\rule{.5\textwidth}{.05\textheight}
\end{sidewaystable}
\end{document}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2013 af daleif (Slettet)

Jeg kan ikke se hvad der er galt med

\documentclass[a4paper,12pt,article]{memoir}
\usepackage{rotating}
\usepackage{lipsum}

\setlxvchars[\normalfont]
\settypeblocksize{*}{1.15\lxvchars}{1.61803}
\setlrmargins{*}{*}{1}
\setulmargins{*}{*}{1}
\checkandfixthelayout[nearest]

\newsubfloat{figure}
\captionstyle{\hangcaption}
\newsubfloat{table}

\begin{document}

\lipsum[1]

\begin{table}[p]
\caption{Prediction power of the model, confidence intervals for parameters and season.}
\centering
\resizebox{0.48\columnwidth}{5mm}{%
  \subtop[Confidence level for season parameters]{
    \begin{tabular}{lrrrr}
      \toprule
      Names & confGoals & confConcede & confPoints & confPlacement \\
      \midrule
      Arsenal & (51.9;84.1) & (20.1;41.9) & (81.4;102.6) & (1;7.8) \\
      Aston Villa & (29.3;54.7) & (40.5;69.6) & (65.7;89.2) & (5.1;20) \\
      Birmingham & (17.6;38.4) & (36.2;63.8) & (58.2;81.5) & (12.2;20) \\
      Blackburn & (37;65) & (29.2;54.7) & (72.2;95.1) & (1;15.7) \\
      Bolton & (35.2;62.8) & (28.5;53.5) & (71.4;94.5) & (1.2;16.4) \\
      Charlton & (28.5;53.6) & (40.4;69.6) & (65.3;88.8) & (5.4;20) \\
      Chelsea & (55.4;88.5) & (12.8;31.2) & (85.2;105.4) & (1;5.4) \\
      Everton & (22.6;45.5) & (35.3;62.7) & (62.1;85.7) & (8.4;20) \\
      Fulham & (34.4;61.6) & (43;72.9) & (68.3;91.6) & (3;18.7) \\
      Liverpool & (42.2;71.8) & (15.2;34.8) & (78.4;100.2) & (1;10.5) \\
      Man City & (30.2;55.8) & (34.4;61.6) & (67.2;90.7) & (3.9;19.5) \\
      Man United & (55.4;88.5) & (22.6;45.3) & (82.2;103.2) & (1;7.2) \\
      Middlesbrough & (34.4;61.6) & (43.1;72.9) & (68.4;91.6) & (2.9;18.6) \\
      Newcastle & (33.6;60.4) & (29.4;54.7) & (70.1;93.3) & (1.9;17.4) \\
      Portsmouth & (25.1;48.9) & (46.5;77.4) & (62.4;85.9) & (8.1;20) \\
      Sunderland & (16;36) & (52.7;85.4) & (55.3;78.2) & (14.6;20) \\
      Tottenham & (38.7;67.3) & (25.9;50.1) & (73.8;96.5) & (1;14.3) \\
      West Brom & (20.1;41.9) & (43.1;72.9) & (59.3;82.8) & (11;20) \\
      West Ham & (37.9;66.1) & (40.4;69.5) & (70.5;93.6) & (1.6;16.9) \\
      Wigan & (31.8;58.1) & (37.9;66.2) & (67.6;91) & (3.5;19.2) \\
      \bottomrule
    \end{tabular}
  }
}
\hfill
\resizebox{.48\columnwidth}{5mm}{%
  \subtop[Confidence level for the regression parameters.]{
    \label{Tab:confIntPara}
    \begin{tabular}{lrrrr}
      \toprule
      Names & confOff & confDef & confInt & confHome \\
      \midrule
      Arsenal & (0.2;0.6) & (-0.7;0) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Aston Villa & (-0.4;0.2) & (-0.1;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Birmingham & (-0.9;-0.1) & (-0.2;0.4) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Blackburn & (-0.2;0.4) & (-0.4;0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Bolton & (-0.2;0.3) & (-0.4;0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Charlton & (-0.4;0.2) & (-0.1;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Chelsea & (0.2;0.7) & (-1.1;-0.3) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Everton & (-0.6;0) & (-0.2;0.3) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Fulham & (-0.2;0.3) & (0;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Liverpool & (-0.1;0.5) & (-1;-0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Man City & (-0.4;0.2) & (-0.2;0.3) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Man United & (0.2;0.7) & (-0.6;0.1) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Middlesbrough & (-0.2;0.3) & (0;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Newcastle & (-0.3;0.3) & (-0.4;0.2) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Portsmouth & (-0.5;0.1) & (0.1;0.6) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Sunderland & (-0.9;-0.2) & (0.2;0.6) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Tottenham & (-0.1;0.4) & (-0.5;0.1) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      West Brom & (-0.7;0) & (0;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      West Ham & (-0.1;0.4) & (-0.1;0.5) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      Wigan & (-0.3;0.3) & (-0.1;0.4) & (-0.2;0) & (0.2;0.5) \\
      \bottomrule
    \end{tabular}
  }
}
\end{table}
\begin{figure}[p]%
\centering
\rule{\columnwidth}{.42\textheight}
\caption{95\% confidence interval for final league position for each team in the league.}%
\end{figure}

\begin{sidewaystable}[p]
\caption{The table shows if the confidence interval for the home (row) and away (column) teams $\lambda$ parameter overlap. If they do this is represented with a 1, otherwise it is a 0.}
\centering
    \tiny
    \begin{tabular}{lcccccccccccccccccccc}
      \toprule
      & Ars & Ast & Bir & Bla & Bol & Cha & Che & Eve & Ful & Liv & Man C& Man U & Mid & New & Por & Sun & Tot & Wes B& Wes H & Wig \\
      \midrule
      Arsenal & & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 \\
      Aston Villa & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Birmingham & 0 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Blackburn & 1 & 1 & 0 & & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
      Bolton & 1 & 1 & 0 & 1 & & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
      Charlton & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Chelsea & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 \\
      Everton & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Fulham & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Liverpool & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 \\
      Man City & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
      Man United & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & & 0 & 0 & 0 & 0 & 1 & 0 & 0 & 0 \\
      Middlesbrough & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Newcastle & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 0 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 \\
      Portsmouth & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 \\
      Sunderland & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & & 0 & 1 & 1 & 1 \\
      Tottenham & 1 & 0 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 0 & & 0 & 1 & 1 \\
      West Brom & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 0 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & & 1 & 1 \\
      West Ham & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 0 & 1 & 0 & & 1 \\
      Wigan & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 1 & 0 & 1 & 1 & 1 & \\
      \bottomrule
    \end{tabular}
\end{sidewaystable}
\end{document}


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2013 af daleif (Slettet)

Hvorfor er det lige du gerne vil have sidetallet væk på en side med kun floats?


Svar #5
15. december 2013 af pdebes (Slettet)

Først tak for svar :)

Det er ikke fordi jeg meget gerne vil have sidetallet væk, men syntes ikke det er særlig pænt at det går ind over tabellen. Og jo, jeg kunne godt sætte font størrelsen ned for at få plads til det hele tabellen og sidetallet, men syntes dog personligt at alt under \small bliver for småt til at det giver en nem og flydene oplevelse når man skal læse. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2013 af daleif (Slettet)

Skaler ned, footnotesize er måske bedre. Advare sider som er for lange er ikke pænt.

Man kunne også starte med at sætte tabellen pænere op

Svar #7
15. december 2013 af pdebes (Slettet)

Tak for forslaget, det ender nok med at det er det jeg gør, Men det vigtigste var at jeg slap af med de to blanke sider.


Skriv et svar til: Fjern blanke sider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.