Matematik

Løsning af tredjegradspolynomium

15. december 2013 af migoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej mangler hjælp!!!
 

Er ved at skrive SSO i matematik om tredjegradsligninger. For at finde rødderne i et tredjegradspolynomium skal man udregne:

Q=(3ac-b^2)/(9a^2)

R=(9abc-27a^2d-2b^3)/(54a^3)

S=.....

T=.....

Men hvad står Q,R,S og T for


Skriv et svar til: Løsning af tredjegradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.