Fysik

Enytte=Mstart*Cvand*∆T

15. december 2013 af EmilieMørkeberg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til min fysik-rapport. 

Jeg ved at C=kJ/kg*grader

4,186 kJ

0,7293 kg

men er C forskellen i grader altså ?T, eller er det start temperaturen i forsøget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2013 af peter lind

C er den specifikke varmefylde for vand


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Desuden er dit udtryk med E nytte forkert. Du har angivet formlen for varmeenergi.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2013 af Jerslev

#2: Som i det konkrete forsøg godt kan være den nyttiggjorte energi.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Enytte=Mstart*Cvand*∆T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.