Matematik

Talfølge

17. december 2013 af KasperPlath (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej.

Kan i hjælpe mig med en talfølge. -1, 6, 25, 62, 123, ?, ?, ? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2013 af GalVidenskabsmand (Slettet)

                 +6      +6       +6

            +12    +18    +24     +30

        +7     +19    +37    +61    +91

-1          6         25     62     123       214


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2013 af SuneChr

an  =  n3 - 2        n = 1, 2, 3, .......
a6  =  63 - 2  =  214


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2013 af PeterValberg

#2 Godt set, Sune :-)

Det virker som en lidt svær opgave for 8'ende klasse.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
18. december 2013 af KasperPlath (Slettet)

Tak 

Ja den er meget svær og tak. 

Hvad kommer efter 214 og så vidrere


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2013 af PeterValberg

tallet efter 214 er tal nr. 7 i rækkefølgen

a7 = 73 - 2 = .....

jf. #2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Talfølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.