Fysik

Korresponderende syrer for NaOH

17. december 2013 af Zombiefysik (Slettet) - Niveau: A-niveau
Når NaOH reagere med vand, vil produktet ikke blive H2O + NaOH = Korresponderende syre + vand???

Jeg har fået at vide at produktet af reaktionen ser sådan her ud = Na+ + OH- + H2O

Jeg kan ikke helt se hvad den korresponderende syre for NaOH er?

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2013 af mathon

                                  Den korresponderende syre til OH- er HOH = H2O


Svar #2
17. december 2013 af Zombiefysik (Slettet)

Tak for hurtigt svar!

Ved du hvilken rolle Na+ så har?

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. december 2013 af mathon

        Naer "tilskuer-ion" dvs har ingen syre/base-rolle.


Svar #4
17. december 2013 af Zombiefysik (Slettet)

1000 TAK!!

Skriv et svar til: Korresponderende syrer for NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.