Fysik

joule om til mAh

18. december 2013 af mikkel1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder og laver srp omkring batterier. Jeg har lige fundet energiindholdet i mit batteri angivet i Joule. 

men før jeg kan sammenligne det med andre batterier bliver jeg nød til at have det i enheden mAH. 

Jeg tænkte hvis jeg nu først fandt effekten og så bruge formlen P=U·I^2 så havde jeg det angivet i ampere, jeg er bare lidt i tvivl om det er rigtig den måde jeg gør det på. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2013 af mathon


         mAh er en ladningsenhed

         J er en energienhed

                                                    E =   (I·t)     ·    U
                                                 energi    ladning    spænding

                                                    I·t = E/U                                                   


Svar #2
18. december 2013 af mikkel1995 (Slettet)

Nå, så har jeg sgu nok mistforstået det.. øv

Hov havde ikke lige set det du havde skrevet. Hvis jeg så finder I, hvordan skal jeg så sætte enheden H på? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2013 af mathon

                                                    I·t = E/U                                                   

                                                    t = (E/U)/I = E/P                     med enheden sekunder,
som omregnes til timer (hours)

                                                                                                     


Skriv et svar til: joule om til mAh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.