Matematik

Bevis a^x hjælp!

24. december 2013 af mahdi0123 (Slettet)

Hjælp med bevis til a^x!!!!!

diffrential kvotienten!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. december 2013 af LeonhardEuler

Benyt tretrinsreglen


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. december 2013 af mathon


basisviden
                      (ex) '  =  ex

                       ax = eln(a)·x      a > 0
dernæst
differentiation af sammensat funktion

                       (ax) ' = (eln(a)·x) ' = eln(a)·x·ln(a) = ln(a)·eln(a)·x = ln(a)·ax


Skriv et svar til: Bevis a^x hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.