Andre fag

TERMINSPRØVER 9. klasse

25. december 2013 af alexdavcar (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg skulle lige spørge fra en af mine kammerater, der skal op til terminsprøver (interne prøver) nu til januar, om de prøver man kommer op i er fra sidste år, altså år 2012, og om det er sådan det er hvert år, at man tager sidste års prøver, og klasker dem op i terminsprøverne, som altid kommer til januar????????? osv. altså så de skrifltige prøver han skal op i er fra sidste år (2012), og hvis i ved, så skriv gerne om det er maj/juni, eller december/januar prøverne det er der er tale om,

this is a major, problem, SO PLEASE HELP ME

han siger at det er vigtigt, pågrund af at han er en af de dårlige elever i klassen (må jeg gerne afskøre), og derfor var det meningen at de skulle få at vide hvad de skulle op i pga. forberedelse, og privat ekstraundervisning. og han nåede IKKE at spørge sin lærer om det, sidste dag inden juleferien, og hans lærer er på ferie hele uge 1 (han skal op i uge 2), så det er et stort problem, da hans lærer først kommer tilbage i uge 2, (vi har været oppe på hans kontor og spørge hvad der nu skulle ske vedrørende prøverne, men rektor sagde at så man han bare gå til prøverne alligevel)

i må meget gerne hjælpe, det ville han bluve rigtig glad over

PLEASE HELP ME                      


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2013 af Challenge24 (Slettet)

Det er slet ikke sikkert. Dengang jeg var oppe, fik vi den fra tre år tidligere. Ellers kan hver elev forberede sig, og så er der ikke meget prøve over det.

Brugbart svar (1)

Svar #2
25. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Egentlig skulle man vel tro, at matematiklærerne på en skole tilsammen skulle være erfarne nok til selv at kunne smede et sæt opgaver sammen til en terminsprøve, der dækker det pensum, man har gennemgået indtil videre. Hvis man allerede i december/januar har været igennem det fulde pensum, hvad laver man så i matematikundervisningen i 9. klasse i de resterende 4-5 måneder?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. december 2013 af LeonhardEuler

#0

Skriv på DaNsK. Det er ikke til at forstå din tekst. Jeg kan kun sige at din dansk karakter er allerede forudbestemt.

Og nu vi kommer til, så ... (Bemærk. Muligvis er dette er grov beskyldning, men jeg har haft tidligere erfaringer med dette) lad være med at lyve. Jeg ved udemærket, at du vil have det at vide - ikke en eller anden selvopfunden klassekammerat ... 

Så kan man spørge sig, hvorfor skulle man gemme sig bag sådan en facade? Jeg tror, at du ønsker at snyde. Terminprøvekarakterne kommer ikke til at stå nogen steder, så hvorfor vil du så snyde? Det er forberedelse til den rigtige afgangseksamen, hvor der ingen snydemidler er til rådighed.

Men jeg skal ikke stoppe dig i at snyde ...

Og for at svare objektivt på dit spørgsmål, så ja. Du får den fra det tidligere år.  


Skriv et svar til: TERMINSPRØVER 9. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.