Fysik

Hvad er Fg?

26. december 2013 af Fasag (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvad står Fg for i formlen Fg=m*g <=> Fg=G*(m*m)/r^2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2013 af mathon


           Fg   er gravitationskraften


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

#0

Af Fg=mg er resultatet af gravitionskraften tyngdekraften.


Skriv et svar til: Hvad er Fg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.